Heerenveen Beter Bereikbaar
& nu

& nu

blijven we op de hoogte!

Nieuws

Video 3D-model nieuwe situatie Heerenveen/Oranjewoud (afrit 11)

De werkzaamheden aan de Oranje Nassaulaan en de kruising met de Burgemeester Falkenaweg moeten nog beginnen. Toch kun je het eindresultaat nu al bekijken!

Aan de hand van een video nemen we je mee door een 3D-model van de nieuwe situatie. Dit 3D-model schetst een realistisch beeld van de eindsituatie. De nieuwe situatie zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer. Zo zie je dat de kruisingen rond de op- en afritten Heerenveen/Oranjewoud plaats maken voor rotondes en laat de video zien hoe de toekomstige kruising tussen de Oranje Nassaulaan en de Burgemeester Falkenaweg eruit komt te zien. Nu een kijkje in de toekomst, straks Heerenveen beter bereikbaar.

Voorbereidingen
Op dit moment is aannemer BAM Infra samen met de gemeente Heerenveen bezig met de voorbereiding van de werkzaamheden. Naar verwachting starten deze in het voorjaar van 2023. Verkeer moet dan rekening houden met ernstige verkeershinder. Als alles volgens planning loopt duren de werkzaamheden tot in de zomer van 2024. Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en omleidingen door de werkzaamheden, volg ons dan ook op Facebook en Instragram.

 

< Terug