Heerenveen Beter Bereikbaar

& nu

blijven we op de hoogte!

Nieuws

Weinmakker in één richting afgesloten

De eerste werkzaamheden aan de K R Poststraat zijn onlangs afgerond. Vanaf maandagochtend 17 augustus gaat aannemer BAM Infra verder aan de Weinmakker

Hiervoor wordt de Weinmakker tussen de McDonald’s en de K R Poststraat vanaf 7.00 uur in één richting afgesloten voor het autoverkeer. De afsluiting duurt tot en met dinsdagavond 1 september 20.00 uur. De afsluiting is nodig om het aantal opstelstroken voor de verkeerslichten te kunnen uitbreiden van één naar drie.

Afsluiting Weinmakker in één richting
Tijdens de afsluiting van de Weinmakker wordt het verkeer in de richting van de K R Poststraat omgeleid via de Schans en het Fok. Het blijft wel mogelijk om vanaf de K R Poststraat de Weinmakker te bereiken. De kantoren aan de noordzijde van de K R Poststraat, de McDonald’s en de carpoolplaats blijven dus goed bereikbaar.

Bij de verkeerslichten wordt het aantal opstelstroken uitgebreid van één naar drie. Hierdoor wordt de verkeersdoorstroming fors verbeterd. Voordat het zover is moeten eerst de verkeerslichten worden vervangen. Dit staat gepland in het voorjaar van 2021. Tot die tijd zijn niet alle opstelstroken beschikbaar voor het verkeer.

< Terug