Heerenveen Beter Bereikbaar
& nu

& nu

blijven we op de hoogte!

Nieuws

Weekendafsluiting A32 voor rijbaan richting Leeuwarden

Van vrijdag 6 augustus 20.00 uur tot maandag 9 augustus 06.00 uur is de A32 in de richting van Leeuwarden ter hoogte van Heerenveen afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de oprit Heerenveen Oranjewoud (11) en het knooppunt Heerenveen. De afsluiting is nodig vanwege de aanleg van een rioolbuis onder de rijbaan van de A32. Tegelijkertijd worden ook nog enkele portalen geplaatst.

Doorgaand verkeer in de richtingen Sneek en Leeuwarden wordt omgeleid via de N50 en de A6. De omleiding voor doorgaand verkeer in de richting Drachten gaat via de A28 en de N381. Het verkeer uit de richting Meppel met Heerenveen als bestemming wordt omgeleid via de afritten Heerenveen-Zuid (10) en Heerenveen (11). Tenslotte wordt het verkeer uit Heerenveen in de richtingen Sneek, Leeuwarden, Drachten en Groningen geleid over gemeentelijke wegen naar de A7. Gele borden geven de omleidingsroutes aan. 

Om het werk veilig uit te kunnen voeren is het nodig om de rijbaan in de richting van Leeuwarden ter hoogte van Heerenveen-Centrum gedurende één weekend volledig af te sluiten. Op de rijbaan in de richting van Meppel wordt alleen de meest linker rijstrook afgesloten. 
 
 

< Terug